Netwerkpartners

TinyEYE wint Oranje Handelsmissie Fonds 2016
150 150 Katinka

Stadskanaalster logopediste ontwikkelt online spraakgames voor vluchtelingen en wint het Oranje Handelsmissie Fonds 2016

Woensdag 23 november zijn te Schiphol uit meer dan 600 deelnemers 10 winnaars gekozen die door het Oranje Handelsmissie Fonds een jaar lang ondersteund worden met het realiseren van hun expansie naar het buitenland.

Elisa Gielen en Paul Jenkins, Oranja Handelsmissie FondsHet Oranje Handelsmissie Fonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemen Nederland. De troonswisseling op 30 april 2013 is voor de initiatiefnemers hét moment geweest om hun kennis en ervaring te bundelen en daarmee het belang van internationale handel voor Nederland te onderstrepen. iCW2020-partner en logopediste Elisa Gielen uit het Groningse Stadskanaal, die een maand geleden door minister Schippers werd uitgekozen als Innovatieplaats Cure, is weer in de prijzen gevallen en werd na een zenuwslopende finale gekozen tot winnaar van het Oranje Handelsmissie Fonds.

verder lezen

Slim Telefoonboek van partner TOEK in magazine Nederlands Jeugd Instituut
150 150 Katinka

Slimme apps kunnen bijdragen aan het behalen van de transformatiedoelen in de jeugdzorg. Vanuit die overtuiging is Sociaal Domein Fryslân in 2015 gestart met ontwikkeling van de webapplicatie Slim Telefoonboek.

logo-sdf-toek

Voor een vraaggerichte ordening werd gebruik gemaakt van CAP-J: het door het Nederlands Jeugdinstituut ontwikkelde Classificatiesysteem­ voor de Aard van Problematiek van Jeugd. Anne van der Vinne, projectleider vanuit Sociaal ­Domein ­Fryslân ­en ­iCW2020-deelnemer Dennis­ Ringersma, ontwikkelaar vanuit TOEK, vertellen over deze dynamische webapplicatie. verder lezen